Spor

Amedspor - Kocaelispor Maçı Diyarbakır'da Oynanacak

Kocaelispor, Amed SF ile oynanacak olan maçın yeri hakkında son durumu paylaştı. Yapılan açıklamada söz konusu maçın Diyarbakır’da oynanacağı paylaşıldı.

27 Ağustos 2024 Saat: 13:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 75 kez okunmuştur

Amedspor - Kocaelispor Maçı Diyarbakırda Oynanacak
Amedspor - Kocaelispor Maçı Diyarbakır'da Oynanacak

Amedspor- Kocaelispor maçı, 1 Eylül saat 21.45’te Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacaktı. Ancak, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininin futbola uygun olmaması nedeniyle Amedspor, maçı İstanbulda oynama talebini Kocaelispor’a iletti ve yeşil siyahlı ekipten olumlu yanıt aldıktan sonra TFF’ye resmi başvurusunu yaptı.

KOCAELİSPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kocaelispor Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Kulübümüz ile Amed SF kulübü arasında 1 Eylül 2024 tarihinde oynanması planlanan müsabakanın, stadyum saha zemininin elverişsiz olması hasebiyle  2 Eylül 2024 tarihinde İstanbul’da oynanmasına yönelik talep kulübümüz tarafından kabul edilmiştir.''

1 EYLÜL'DE DİYARBAKIR’DA OYNANACAK

Lakin İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından müsabakanın İstanbul’da oynanmasına izin verilmemiştir. Buna mukabil, Amed SF Kulübü tarafından müsabakanın milli müsabakalar için verilen arada hafta içinde bir tarihte oynanmasına dair talep gelmiş ne yazık ki, milli takıma katılacak olan oyuncumuzun olmasından dolayı bahse konu talep kulübümüzce uygun görülmemiştir. Yukarıda anlatılan sebepler ile aksi bir karar alınmadığı için Amed SF kulübü ile oynayacağımız müsabaka 1 Eylül 2024 tarihinde Diyarbakır’da oynanacaktır.  Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Fısıltı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
UA-167564519-1
Yukarı ↑